31 Ocak 2015 Cumartesi

Mutlu Olmak Ve Mutlu Etmek İçin Yapılan Bir Eylem: Hediye




Anadolu topraklarında binlerce yıldır sürdürdüğümüz kültürel geçmişimiz, aynı topraklar üzerinde zengin bir kültürel alt yapıya sahip olmamızı sağlamıştır. Örneğin Anadolu köylerinde kadınlar harman sonunda buğdayları kaynatarak "hedik" elde ederler. Pişme sonucu şişen ve yumuşayan taneye "hedik" adı verilir. Hedik, Anadolu’da çocukların ilk diş çıkardığı zamanlarda pişirilir ve komşulara dağıtılır ve hedik olarak tüketilirdi. İşte bir söylenceye göre "Hediye" nin kökenlerinden biriside budur.
Birçok örf ve adet hala sürdürülmektedir. Sitemiz, bu geleneksel örf ve adetleri yaşatmanız ve sürdürmenize yardımcı olmak amacı ile kurulmuştur. Hediye almak ve vermek bu zengin kültürel adetlerimizin önemli bir parçası olmuştur. Hediye; hibe etmek, bağışlamak manasına gelir ve insanlar arasında bir yakınlaşma, yardımlaşma vasıtasıdır. Sitemiz geleneksel ve modern olmak üzere, kişiye özel kupa, kalem, bebek çikolatası gibi ürün yelpazesi çok geniş bir şekilde sizlerin beğenisine sunulmuştur.
Geleneksel ürünlerden örnek vermek gerekirse; kız isteme havlusu, kına örtüsü gibi ürünler, geleneksel ürünler arasında yer almaktadır. Hediyelik eşyalarda son dönemde, eski gelenek, örf ve adetlere yönelik ilgi artışı söz konusudur. Bu nedenle sitemiz, siz değerli müşterilerimizi hediye konusunda modern ve geleneksel olmak üzere, konusunda çok geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermeyi amaç edinmiştir.
Sitemizde çocuk ve yetişkinlerin yanı sıra Dünya'ya yeni gelen minik meleklerinizi de unutmadık. Onlar için Bebek çiçeği, minik patikler, ismi yazan iğneli nazarlıklar gibi ürün çeşitlerini de siz hediye severlerin beğenilerine sunduk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder